Op deze blog kan je vanaf nu de avonturen van onze viervoeters volgen, mijn avonturen in de keuken, en op de naaimachine.
Filmpjes, foto's en vrolijke verhalen vol lekkers, handigs & kattenkwaad!
Zoals we het graag hebben dus.

De lekkerste appel-kaneel cake!

Verwarm de oven voor op 180°

Snij 2 appels. Leg de schijfjes in je bakblik en strooi kaneel tussen elke laag.
Bij wijze van marineren.

Neem 250 gram bloem, boter en eieren
Neem 3 zakjes vanillesuiker en vul aan tot 250 gram suiker.

Voeg 1,5 lepel bakpoeder toe.
Strooi kaneel naar smaak (2 á 3 lepels hier)

Gebruik de mengers van je mixer en meng alles door elkaar tot het redelijk glad is.

Haal de appels uit je bakblik en leg een dikke laag deeg.
Duw daar de appelschijfjes door elkaar, rechtopstaand in.
Leg een 2de laag deeg erover.
Duw hier terug appels in.

Giet de rest van je deeg in je bakblik.

Zet 45 minuten in de oven.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten