Op deze blog kan je vanaf nu de avonturen van onze viervoeters volgen, mijn avonturen in de keuken, en op de naaimachine.
Filmpjes, foto's en vrolijke verhalen vol lekkers, handigs & kattenkwaad!
Zoals we het graag hebben dus.

Gehaktschotel met Pompoen.

Gehaktschotel met pompoen.


Neem je pompoen.
Snijd er een handige opening in, waardoor je hem kan leeghalen.




Snijd de pompoen in grove stukken.



Neem je pan, voeg de pompoenstukken toe, een half groentenbouillon blokje, 
En zet er een bodempje water in, zodat het niet kan aanbranden. 

Kook dit zacht, tot het puree word en alles geabsorbeerd heeft.

Voeg peper, zout, curry & citroensap/appelsiensap toe naar smaak.
Het citroensap/appelsiensap (zuur) zorgt ervoor dat de pompoensmaak naar boven komt, 
anders zal dit helaas maar flets smaken.

Voeg daarna het (gebakken) gehakt toe aan de pompoen'puree'.

Meng goed door.

En voila!:




Leg hier uw gestoomde patattenschijfjes op en schuif nog even de oven in.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten