U word ingewijd tot de geheimen van het rijstpap toveren!
U neemt:
1 L melk
125 gr rijst
een zakje vanillesuiker
snuifje kaneel
60 gr suiker
Spoel de rijst.
Breng melk met suiker en kaneel aan de kook.
Als de melk kookt, voeg de rijst toe.
Zet het vuur laag en roer voorzichtig.
Laat 40 minuten sudderen.
Er zal een vel op de melk komen, en een grote blaas blijkbaar..
Roer dit na 40 minuten gewoon onder de rijstpap.
Roer op het eind nog eens voorzichtig
en laat de rijst nog een half uurtje dikken in de pot.
Schep in de kommetjes & smakelijk!
(zowel warm als koud!)
O deze ga ik eens moeten uitproberen.Mijn man ets graag rijstpap al zal het niet met een gouden lepel zijn
BeantwoordenVerwijderenDe mijne had het nog nooit gegeten & heeft een hekel aan melk, maar aan deze is hij verkocht :) smakelijk!
VerwijderenDat ziet er heerlijk uit.
BeantwoordenVerwijderenWas het ook! Zeker proberen! Mmm!
Verwijderen